Sipisaundin uudet toimitilat

Muutimme osoitteeseen Kaaritie 5, Pieksämäki. Tiloissa on erikseen myymälän puoli ja autojen pesu-/detailingpuoli.

Pesupuolen lattia ja seinät ovat tällä hetkellä remontin alla ja valmista olisi kenties reilun viikon kuluttua. Tuolloin pääsemme palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin tarjoten pesu-/detailingpalveluita. Lisäsimme Facebookin puolelle painikkeen Slotti-ajanvarausjärjestelmään, josta voi kätevästi käydä varaamassa ajan haluamaansa palveluun. Lisäilemme Slottiin tuotteita piakkoin lisää. Tällä hetkellä palveluista löytyy esim. peruspesuista premiumsisäpuhdistuksiin ja onpa siellä tuotteena myös esim. hajusteen/raikastetuoksun lisäys sisätiloihin (2€).

Autonhoitotuotevalikoimaamme on lisäilty reilusti uusia tuotteita. Meiltä löytyy mm. mikrokuitu- ja kuivausliinoja, pesukintaita, kiillotuslaikkoja, pesu- ja puhdistusaineita, viimeistelysuihkeita, vahoja, vanneharjoja, vaahdottimia, hiontatahnoja ja lasipinnoitteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *