SP Audion uutuusbasso 2020.

Näitä on vain tämä yksi kappale!

Tunnelmavalaistusta autoosi

LEDambient Led-nauhasarja on Osramin laadukas uutuustuote. Erinomainen vaihtoehto auton sisätilojen yleisilmeen muuttamiseen,

jolla saadaan yksilöllistä ilmettä auton sisätiloihin.

16 erilaista värisävyä sekä viisi erilaista toimintatilaa, joiden valitseminen onnistuu kätevästi kaukosäätimellä.

Asentaminen on helppoa ja nopeaa: Itseliimautuva nauha saadaan aseteltua näppärästi paikalleen.

Zippy

LED-taskulamppu Armytek Zippy. Pienikokoinen sekä kestävä, Armytekin ensimmäinen avaimenperävalaisin on korvaamaton lisälamppu.

Sisäänrakennettu Li-Pol akku on helppo

ladata Mirco-USB-kaapelin avulla.          

Monipuoliset käyttömahdollisuudet ja valaisimen kiinnitys mahdollinen mm. avaimenperään, vaatteisiin tai reppuun, taskuun tai laukkuun.

Testiseinä

Myymälässämme on mahdollista testata laitteita ja tehdä halutessaan vaikka tarjous esittelytuotteista 🙂

 

DD Audion ja Ground Zeron kuulokkeita

DD Audio DXB-T kuulokkeet ovat ideaaliset aktiiviseen elämäntyyliin. Olitpa sitten töissä, matkalla kuntosalille tai matkustamassa maailman ympäri, voit nauttia musiikista ilman häiritsevää melua.

Kuuntelitpa sitten podcastia tai huolella valittua soittolistaa, DXBT-05 kuulokkeet aktiivisella melun vaimennuksella tarjoavat sinulle mukavuutta ja erinomaista äänenlaatua pitkiä aikoja.

Bluetooth 4.0, integroitu mikrofoni sekä puheluiden ja musiikin hallintanäppäimet tekevät näiden kuulokkeiden käytöstä helppoa. Melunvaimennus voidaan kytkeä pois akun säästämiseksi. Ja totta kai näissäkin kuulokkeissa on refleksiviritetty kammio joka antaa DD Audiolle tyypillisen jykevän bassotoiston!

Tukevat ja hyvin istuvat Ground Zero kuulokkeet. Hintaansa nähden erinomainen äänenlaatu.

Ground Zero nappikuulokkeet joissa on mukana kolme vaihdettaa erikokoista pehmustetta. Kuulokkeiden johdossa on monitoiminappi jolla voit vaihtaa seuravan kappaleen, asetta play/pause, vastata saapuvaan puheluun tai lopettaa puhelun ja palata musiikintoistoon.

 

Käyttövalmis RGB led-nauhasarja sisältää kaiken tarvittavan: 3m värillistä led-nauhaa, muuntajan, RGB-ohjaimen ja kaukosäätimen. Helppo ja edullinen ratkaisu led-valaisuun! IP44-koteloitu nauha sopii myös kosteisiin tiloihin (säädin ja muuntaja tulee kuitenkin sijoittaa kuivaan sisätilaan).

Led-nauhan voi lyhentää sopivan mittaiseksi tavallisilla saksilla n. 10 cm välein olevista katkaisukohdista (merkitty nauhaan). Tällöin katkaisu-/liitoskohdan vesitiiviys on hyvä varmistaa esimerkiksi silikoniliimalla tai kutistesukalla. Nauha on helppo kiinnittää nauhan pohjassa olevan 3M-teipin ansiosta.

Kaukosäätimen avulla voidaan vaihtaa nauhan väriä ja himmentää valoa. Myös erilaisia värinvaihto-ohjelmia. Kempten led-nauhasetti on erinomainen valinta esimerkiksi tunnelma-ja tehostevalaisuun.

 

 

Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax on Megun huippuluokan Si02 -hybridi sealant kaiken tyyppisten ajoneuvojen suojaamiseen. Tämä hybridi-keraaminen suojatuote tarjoaa äärimmäisen pitkän keston ollen kuitenkin äärimmäisen helppo käyttöinen. Voidaan käyttää ainoana maalipinnan suojatuotteena tai perinteisten vahojen päällä lisäsuojana. Sopii myös kromiosille eikä tahraa maalaamattomia muovipintoja.